Šifra proizvoda: sc4040981_c

KACIGA SCOTT VIVO PLUS

Home Biciklizam Oprema Kacige KACIGA SCOTT VIVO PLUS
  290 KM
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaKACIGA SCOTT VIVO PLUS

( SC404098 )

SCOTT Vivo Plus je kaciga za Trail vozače bilo kog nivoa. Lagana je i dobro provetrena da bi vam pomogla da se osećate bezbedno i samopouzdano na svakoj stazi koja je pred vama. Sa svojim neutralnim izgledom, ovo je kaciga koja se dobro uklapa u svaki stil vožnje.

 • In-Mold tehnologija
 • MIPS - Multi-directional Impact Protection System
 • Scott Optimized Venting
 • Sistem prilagođavanja M.R.A.S. 3
 • Lako podesivi kaiš brade
 • Anti-alergijski jastučići
 • Extended Coverage
 • Podesivi vizor
 • Materijal spoljnog sloja kacige: Polycarbonate Micro Shell
 • Materijal unutrašnjeg sloja: dve različite gustine - Polystyrene EPS
 • Težina: 320g

 

Tehnologije:

 

● In-Mold

Scott biciklistička kaciga proizvedena "In-Mold" tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( PC ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbeđuje sigurnu zastitu u slučaju udarca, malu težinu i velike ventilacione otvore.

Tokom In-Mold procesa proizvodnje, spoljna školjka od polikarbonatnog materijala je spojena sa EPS penom koja upija udarce, stvarajući super laganu kacigu. Sa smanjenom težinom i masom koja okružuje glavu, In-Mold kacige su udobnije od tradicionalnih kaciga.

 

● MIPS - Multi-directional Impact Protection System.

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige sa integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju bezbednosti. Bez obzira gde i kako vozite, izaberite SCOTT kacigu i podignite svoju bezbednost!

Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.

Posebna pažnja je stavljena na obezbeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.

Nošenjem kacige na glavi nećete primetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

 

● EXTENDED COVERAGE

Medicinska istraživanja su nam pomogla u otkrivanju ključnih oblasti ranjivosti na glavi. Ova kaciga je dizajnirana sa obimnom nižom zaštitom kako bi zaštitile ove ključne oblasti.

 

● M.R.A.S. Fit sistem

M.R.A.S. - Mikro Rotacioni sistem podešavanja nudi potpunu prilagodljivost kako bi se obezbedilo prilagođeno i udobno pristajanje za vaš oblik glave. Podesite visinu zadnjeg ergonomskog ležišta i podesite savršeni pritisak pomoću točkića za mikro podešavanje. MRAS osigurava da vaša kaciga sigurno i udobno pristaje, ostavljajući vam da se fokusirate na put ili stazu ispred vas.

 

● OPTIMIZED VENTING

Strateški postavljeni spoljni otvori za ventilaciju se povezuju sa opsežnim unutrašnjim kanalima za hlađenje.

 

● Lako podesiv kaiš i razdelnici, obezbeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

 

 

Više o proizvodu: SCOTT

Tip MTB
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.