Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
Product CatalogShopping Cart
Biciklizam
Ski oprema
Snowboard
Klizaljke
Fitnes
Stoni tenis
Planinarenje
Roleri
Trčanje
Akcione kamere
Sanke
 

Dostava i plaćanje

Dostava

Nakon što izvršite porudžbinu kontaktiraće Vas prodavac radi potvrde i provere svih podataka, u roku jednog radnog dana.

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskom službom City Express. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku i potpišite kuriru otpremnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka za porudžbine veće od 10.000,00 din je besplatna. Za sve porudžbine manje od tog iznosa, cena isporuke je 250,00 din. Isporuka će biti uračunata u zbirnu cenu artikla. Obaveštenje o ceni isporuke možete videti pre potvrđivanja porudžbine.


Plaćanje

Porudžbinu možete platiti avansno – preko računa ili pouzećem prilikom preuzimanja robe. Molimo Vas da naznačite željeni način plaćanja prilkom popunjavanja porudžbine.

Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Potrebne intrukcije za plaćanje će Vam biti dostavljenen preko e –mail-a, u roku od jednog radnog dana nakon što izvršite porudžbinu.  Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

ScottContinentalShimanoOpremaPolarUvex