Povratak na osnovnu stranicu   Facebook Page Vijesti O nama Maloprodaja Distributeri Kontakt B2B  
  Bicikli    
Dijelovi
Oprema
Roleri
Fitnes
Ski/Board
 

 
O nama


Planet Bike d.o.o. Bosna i Hercegovina je kompanija smještena u Prijedoru, BIH.

Osnovna djelatnost je veleprodaja tj. distribucija bicikala, dijelova i opreme za bicikle, rolera, fitnes opreme, kao i kompletne ski i board opreme, od svjetski poznatih proizvođača kao što su Shimano, Scott, Cannondale, Polar, Elan, Dalbello, Volkl, Roces, Kettler, Ritchey, Fizik, Cat Eye itd. Za detaljniji uvid u kompletnu ponudu, pregledajte kategorije proizvoda koje nudimo, u meniju na ljevoj strani ekrana.

Listu naših distributera, tj. radnji i servisa u BIH koje snabdijevamo robom iz našeg programa, pogeldajte na stranici Distributeri.

Planet Bike BIH posjeduje i sopstvenu maloprodajnu radnju u Sarajevu, o kojoj možete detaljnije pročitati na stranici Maloprodaja.

Ako želite stupiti u kontakt radi saradnje, naše kontakt podatke i formu za slanje email-a možete pronaći na Kontakt stranici.

 
Planet Bike BIH ne odgovara za moguće štamparske greške. Nije sva roba dostupna u svim radnjama i u svakom trenutku. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini.
© Planet Bike d.o.o. Bosna i Hercegovina. Sva prava su zaštićena. Zabranjena je reprodukcija u cjelini ili u dijelovima bez dozvole.
indivisualstudio.com